Prijzen

De watervilla is uitsluitend per volledige week te huur.

Inchecken op vrijdagmiddag vanaf 15 uur en uitchecken – een week later – op vrijdagochtend om uiterlijk 10.00 uur.

Het tarief voor zo’n heerlijke week weg is € 1.595,-, inclusief gebruik van alle faciliteiten zoals de sloep, de (elektrische) fietsen en de jacuzzi in de tuin. In de wintermaanden (half oktober tot half april) kun je helaas geen gebruik maken van de sloep.

De eenmalige bijkomende kosten zijn:

  • € 75,- voor de eindschoonmaak
  • € 1,25 per nacht, per persoon toeristenbelasting
  • € 10,- per persoon per week voor het gebruik van bedlinnen 
  • € 10,- per persoon per week voor het gebruik van badkamer- en keukenhanddoeken
  • Diesel voor de sloep volgens het principe ‘vol meenemen en leeg inleveren’. (€ 60,-)
  • Een borg van € 500,-, waarmee de brandstof zal worden verrekend. 

Je reservering wordt definitief wanneer je het volledige bedrag hebt overgemaakt.

Goed om te weten…

Wij zijn een gezin van vijf personen en hebben zelf de watervilla in 2019 gekocht.  Omdat we anderen ook willen laten meegenieten, stellen we het een paar keer per jaar beschikbaar voor verhuur.

Geen groepen jongeren, roken en huisdieren niet toegestaan. Niet geschikt voor kinderen zonder zwemdiploma. Maximaal zes personen toegestaan.

Disclaimer: Huren van particulieren heeft voordelen, want je treft een uitgebreide inventaris aan. Realiseer je echter dat wij geen verhuurbedrijf zijn met een technische afdeling die 24/7 tot je beschikking staat. We hebben geen restitutieregeling wanneer er een keer iets niet werkt. Uiteraard wordt alles goed onderhouden en is er zelden iets stuk, maar we merken het voor de volledigheid toch maar even op.

Wanneer je wilt annuleren, dan krijg je geen geld terug. We raden je met klem aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Op die manier hoeven wij ons niet ongemakkelijk te voelen dat we de financiële risico’s niet van je overnemen wanneer je geplande droomweek onverwachts niet door kan gaan vanwege een vervelende gebeurtenis of overmacht.